shakediet.blogg.se

Viktminskning med shakes

Dag 48

Publicerad 2013-04-30 21:20:00 i Allmänt,

Har spårat ut lite nu, så ska skärpa mig! Åt i helgen och så lite (faktiskt jättelite, men ändå) igår och idag. Nu är det skärpning! :) Kommer köra stenhårt till helgen nu, sen vill min kompis eventuellt ut på Lördag. Vi har inte varit ut tillsammans på verkligen evigheter och det skulle vara superkul! Och jag vet ju hur jag blir dagen efter.. Men det är en smäll man får ta.. Kommer förmodligen fortsätta lite längre än 3:e Juni. Några veckor till skulle jag gissa på att det blir. Men jag ska verkligen försöka låta bli bakismaten. Och jag tror nog faktikst att jag fixar det. Sist tog det liksom 5 dagar till att jag kom tillbaka :S Så motivationen till det finns ju :p
 
 
En del av helgens synder haha

Död?

Publicerad 2013-04-30 15:19:30 i

Nej då, jag jobbar bara jättemycket och har ingen ork till annat! ;) Valborg ikväll. Funderar på att äta nått gott? Kan det vara värt det?

Dag 45

Publicerad 2013-04-27 10:48:45 i Allmänt,

Ledig idag! :) Skönt! Kunde inte sova igår för att jag var så hungrig :/ Somnade typ 2. Men idag känns det bättre :) Ska på stan med Malin snart, sen kommer morsan på besök. Har idag gått ner 14.5 kg! :) Känns bra!

God natt

Publicerad 2013-04-26 23:08:00 i Allmänt,

Skulle uppdatera för över en timme sen men sen fastnade jag med egobilder. Sen glömde jag bort det. HAHA.
Well well. SJUKT jobbig dag :( Synd. Men men, kan bara bli bättre! :)
Imorrn ska jag ut på morgonpromenad, sen unna mig 20 min solning! :D Sen ska jag utföra årets utmaning. Baka kakor! Inte till mig alltså. Lord have mercy! Haha..
Nu har jag tryckt i mig massa powerking... Jag är inte världens mest hälsosamma tjej just nu alltså. Men det kommer! :) När jag börjar äta och träna igen! :) woop!

God natt! :)


Den här tröjan var stor på mig innan jag började med shakes. Nu är den enorm verkligen haha!
 

Keeping strong!

Publicerad 2013-04-26 09:34:00 i Allmänt,

Alltså så himla skönt verkligen! Som sagt, mindre än hälften kvar! Dock kommer jag satsa på att gå ner 10 kg till med shakes, och sen fortsätta med mat och träning till mitt verkliga mål! :)

Dag 44

Publicerad 2013-04-26 08:14:28 i Allmänt,

Morgonshake! Mums! Tog bara tre st igår, trots att min dag blev 19 timmar lång :p Mindre bra kanske, men men :) Idag visade vågen -14 kg! Så skönt! :) Nu har jag mindre än hälften kvar!
Nu blir det kaffe, sen på stan och köpa hårinpackning. Sen jobb till 21!
Have a nice one peeps! :)

Före och nu

Publicerad 2013-04-25 22:01:17 i Allmänt,

Alltså jag tycker ändå inte att jag har gått ner så fruktansvärt mycket, när man tittar i spegeln. Visst det här är en ganska gammal bild, från 2011. Men jag har ändå stått på typ samma vikt ganska länge. Jämnför! Det är rätt stor skillnad ;)

 

Bra dag

Publicerad 2013-04-25 21:32:19 i Allmänt,

Hemma efter en riktigt bra jobbdag! :) Inget särskilt egentligen, men så fort man kommer in i 9-timmarspassrutinen så går det mycket bättre! :) När man är van vid 4 timmar så är 9 timmar grymt länge ;) Men skön dag, bra kontakt med kollegorna och så vidare! :)

Blåste så mycket imorse (lite iaf haha) och jag frös, så¨tog bussen. Gick hem dock :) Men först efter lite häng med min fina vän Robin :) 

Nu blir det lite körkortsteori, sen promenad med Malin och vovvan :)

 
Haha måste putsa badrumsspegeln..... Men det börjar ändå synas nu att jag gått ner :) Är riktigt peppad och motiverad nu :)

Dag 43

Publicerad 2013-04-25 11:36:26 i

Sitter på jobbet och har fått pli på bloggappen^^ skönt med lön! Var på Willys imorse och botade min abstinens ;) plus energidryck. Och den här! Var verkligen supergod! Min favorit i sommar! Nyttigt och fräscht! :) istället för glass typ ;)


Uppdatering

Publicerad 2013-04-24 19:42:00 i Allmänt,

Uää, jobb idag. 9 timmar telefon. Promenad dit och hem, det var ju nice iaf ;D Ne men rätt bra dag. Jag har nu helt slut på pengar och har det lite tufft. Är beroende av något jag verkligen inte klarar mig utan nu när jag kör shakes.
Kan ni gissa vad det är? ;)
Så har några småkronor kvar som jag helst skulle vilja utöka och bota min abstinens med. Men räcker inte långt just nu. Så tror jag ska köpa gurka för det.. Hade hellre valt det första alternativet dock, då äter jag inget iaf liksom ;)
Men men, ska skynda på affärn iaf!
Blir väl lite gurka och film ikväll då kanske?
LÖN IMORRN <3

 
 

Dag 42

Publicerad 2013-04-24 07:25:00 i Allmänt,

Kaffe nu på morgonen! Var så himla hungrig igår när jag skulle sova! :p Hade typ svårt att sova bara därför. Somnade typ säkrt typ halv tolv, tolv. La mig typ tio. :/ Men vaknade av mig själv lite efter kl 6! Vet inte vad det är med mig nowadays :p Men skönt att inte vara lika morgontrött som jag brukar! :D Men ska vänta lite med shaken, till jag kommer på jobbet. Blir så jobbigt på kvällen om alla är slut liksom :/
Vägde mig idag och WIEHO väger lika mycket som innan min ätarhelg ^^ Så nu väger jag lika som i Fredags :) 
Nu kör jag stenhårt till den 3:e Juni! :D

Shake 2

Publicerad 2013-04-23 12:25:19 i Allmänt,

Är inte van att kliva upp så tidigt som jag gjorde idag! Jobbar konstiga tider osv så att kliva upp kl 6 hör verkligen inte tillvanligheterna! :p Så blir svårt med mathållningen idag, men insåg att det är nog rätt lugnt :p Tog en shake när jag klev upp, tog andra nyss. 6½ timme senare haha! Men får hålla lite mellanrum mellan dem idag känner jag :p Men tog bara en igår dock. Klev upp 6, åkte från morsan till jobbet, tog en shake kl 9 sen jobbade men fick feber. Gick hem, la mig och sov kl 15 sen sov jag till idag! :p Hej hej 15 timmar sömn :p Haha.
Men idag mår jag bättre! :)

Dag 41

Publicerad 2013-04-23 06:52:00 i Allmänt,

 
Har varit hos morsan i helgen! Fick inte till blogg-appen så jag orkade inte :p Men men, har ätit massa i helgen! Det var gott, typ första sekunderna haha. Inte värt det. Men men, nu har jag kommit över det här med att jag vill äta nått :p Det lär väl komma smygandes igen sen dock men haha. Jag har gått upp 1½ kg... men jag trodde att det skulle bli mer haha. Så, tur i oturen? :p Men det går jag ju ner snabbt igen! :)
Jag och min kompis har bestämt att vi ska köra en dryg månad till, till början av Juni! Sen får vi lägga ner och äta nyttigt och träna! :p Men på den tiden hoppas jag kunna gå ner minst 12 kg! :) 

Nu blir det morgon-shaken! :) Vanilla <3 


Jag och min hest, nu i helgen <3 Jag hade på mig 150 tröjor så don't blame me for beeing fat haha
 


Sen tog jag en promenad i Söndags morse. Ångesten efter pizza och godis dagen innan. USCH alltså :p Nu kör jag stenhårt med shakes <3<3

Dag 38

Publicerad 2013-04-19 10:00:00 i Allmänt,

Idag blir det jobb 9 timmar, promenad dit och hem. Sen vänta på grabbarna grus som jag ska snylta skjuts av mot forum. Fast jag ska hoppa av hos morsan! Blir en helg hemma med hästen :) Sen har jag och morsan funderat på en uppehållsdag! Så det blir nog på Lördag, har känt att magen strejkat lite så jag tror jag ska äta en dag! Får se vad det blir för gott! Men frukta icke, jag är back on track på Söndag igen! :)


Hängde med Malin i kvällssolen i förrgår kväll, mys! :) 

Dag 37

Publicerad 2013-04-18 21:39:00 i Allmänt,

Åh huvudvärken haha! Har inte druckit någon energidryck idag så abstinens I guess? Men lika bra jag slutar med skiten ;) helt slut efter dagens jobbpass :/ fyra shakes, blir en varma koppen nu snart!
Och igår åt jag lite mat faktiskt! Kände att min mage behövde det för att inte stanna av helt hah.
Så 70 g kyckling, ca 65 kcal eller så. Och sen 50 g lättkvarg typ 25 kcal. Så inte så farligt! :)

Dag 36

Publicerad 2013-04-17 19:03:00 i Allmänt,

Blir inte mycket skrivet nu! Jobbar 9 timmar om dagen resten av månaden och en timme promenad till jobbet och en timme tillbaka. Så är liksom borta 11 timmar varje dag haha. Men ska försöka skärpa mig. Det är så mycket enklare när man är ledig ;) men det är rätt skönt att slippa tänka på mat! Men på lunchen när alla står och micrar sin mat, lord have mercy! Shit vad gott det luktar! Sen blir man så slut så när man kommer hem vill man mest bara sätta i sig en hamburgare eller nått haha! Men idag blir det varma koppen, lite städ på det kanske! ^^




Dag 35

Publicerad 2013-04-16 10:01:00 i Allmänt,

Ingen mer gurka! :S
Det gick bra första dagen/dagarna. Men tredje dagen protesterar kroppen! Har lagt på mig 2 hg igen! :'( Så lägger gurkan på hyllan och unnar mig det en dag på Lördagar :) Nu ska jag ta en promenad till jobbet, jobba till halv nio :/ sen ta en promenad hem sen igen! :) Ha en bra dag! :)

Haha snyggaste bilden på länge..

Promenad like a baws

Publicerad 2013-04-15 15:20:01 i Allmänt,

Precis tillbaka efter en tvåtimmarspromenad med en vän :) Så skönt! Vårväder!<3 
Men jag mår verkligen jättebra över att jag har lyckas komma över den där gränsen! Nu kommer jag bara bli mindre och mindre! 8D 

Gurka och powerking ;)

Dag 34

Publicerad 2013-04-15 11:44:00 i

Snart 5 veckor.. Och jag är så glad :) idag såg jag den där underbara siffran jag inte sett på väldigt väldigt länge! Och jag har verkligen fått ny energi och motivation att fortsätta! :)
Dåligt väder idag men jag ska försöka ta mig ut och gå ändå :)

Nattuppdatering

Publicerad 2013-04-15 00:26:00 i Allmänt,

Det blev lite gurka och dipp idag med! Det är som himla gott! Och iom att man är van att bli mätt på shakesen nu blir man asmätt på gurka och dipp! Så idag blev det tre shakes och sen det :) Mummmms, tot dagsintag 564 kcal. Det är mindre än fem st shakes! :) Och jag har varit mätt på gurkan hela kvällen! :) Från kl 20 till nu! ;) Värt!
Ja så blev det två Alienfilmer till ikväll. De är så braa! <3 

Dag 33

Publicerad 2013-04-14 12:17:00 i Allmänt,

YES! Jag står precis, exakt på den vikten jag var nere på för några år sedan. När jag vägde det minsta ever. Så nu kan det bara gå neråt och framåt! :) För varje hg jag går ner nu har jag inte vägt så lite sen jag fyllde typ 16 :p
Jag står alltså på den vikten jag lyckades komma ner till med hjälp av LCHF men jag kom inte längre än så här :/ Men nu är jag på G! :)

Midnight update

Publicerad 2013-04-14 01:05:03 i Allmänt,

Det känns bra nu :) totalt 4 shakes och sen gurka och dipp. Totalt 682 kcal när jag ligger på 590 kcal i vanliga fall. Det är inte ens 100 kcal extra! :) Plus att jag totalt har gått ca 2 timmar promenad idag :) Och att jag inte blev frestad när min kompis åt chips! :) Känns bra! 

Imorrn blir det promenad med en kompis :) Nu ska fan fläsket brinna ;)

Haha jag hade ingen roligare bild än den här. Egoface. 

Alien och mys :)

Publicerad 2013-04-13 21:30:09 i Allmänt,

Jag kämpar vidare! Men min snälla mamma som märkte hur låg jag var satte över lite pengar till mig så jag bestämde mig för att köpa gurka och dipp! :) Totalt 210 kcal och jag struntade i sista shaken, så ligger "bara" på ett överskott på 100 kcal idag. Kan jag stå ut med. Ska trots allt ut på en extra promenad nu också. Men jag kände verkligen att jag behövde det och nu mår jag mycket bättre! :) Allt känns lättare och imorrn kör jag på som vanligt! :)

Dag 32

Publicerad 2013-04-13 15:19:51 i Allmänt,

Är totalt energilös. Det är här, precis där jag är nu, som man bara vill skita i allt och äta mat. Men det tänker jag inte. Kan inte, har inga pengar haha! Men ändå, tänker inte. Har tappat orken lite I guess. Går ner typ 2 hg per dygn nu och det känns fruktansvärt segt iom att man står ut med att inte äta någon mat. Jag gick typ ner 1 hg per dygn förut när jag körde LCHF och sådär. Och då fick man verkligen äta. Men men, jag har iaf bestämt att jag ska köpa en räksallad, gurka och dipp när jag får lön. Sen ta en extra lång promenad den dagen. Men bara för att ha nått att se fram emot :) Men jag menar jag har 9 hg kvar tills jag inte har vägt så lite hela mitt vuxna liv. Jag ger inte upp nu! Jag ska ner 15 kg till! :) Jag tror att det kommer vända! :)

Varma koppen

Publicerad 2013-04-12 22:18:16 i Allmänt,

Har jobbat idag, tog en promenad till jobbet ca 45 min. Men fick skjuts hem :) Rätt skönt ändå, jobbar tidigt imorrn.. Men nu sitter jag och mumsar på varma koppen! <3 Jag tar Redd Kyckling och så tar jag torkade kantareller som jag krossar i handflatan och har i. Så.himla.gott! <3

Mer eh.. bilder!

Publicerad 2013-04-12 14:27:00 i Allmänt,

Haha jag har blivit lite småberoende av filter alltså! Har hittat massa nya så nu så fort jag tar en bild; ffiilltteerr!
menmen! ;) Jag har ju nu alltså gått ner lite mer än 11 kg. Verkligen synd att jag inte har en riktigt bra före-bild.
Jag får helt enkelt nöja mig med den min kompis tog första dagen jag började med shakes. Man ser inte så bra på den, men men! :)




Fast justja, den här har jag ju också. Även om man inte ser hela mig. Snygg tjej va? ;)

Bilder

Publicerad 2013-04-12 14:07:00 i Allmänt,

Fick frågan av en söt tjej som kör med Cambridge om vad jag använder för app till mina bilder.
Eftersom att jag är för lat för att fixa bilderna i photoshop som jag gör annars så använder jag Pixlr Express. Den är jättebra om man vill fixa nått extra till bilderna :) Jag är verkligen en photoshop-tjej, men som sagt. För lat.

Här är några bilder jag gjorde i photoshop för några år sedan. Var inte duktig då haha. Men men, det var de bilderna jag hade på datorn just nu hah :)



Den sista bilden är från i höstas. Inte särskilt bearbetad :p Gjorde den på kanske 5 minuter haha ^^

Pant!

Publicerad 2013-04-12 13:41:00 i Allmänt,

Haha jag var och pantade och hade energidryckburkar för 52 kronor haha! 52 burkar! Illa ;) Men några är Malins! så... okej? ;)

Dag 31

Publicerad 2013-04-12 10:49:00 i Allmänt,

Fan då! :/ Jag har verkligen blivit bortskämd med att gå ner fort! Jag har gått ner 2.5 hg på ett dygn bara, besviken. Men jag måste ju verkligen se på det som att jag går ju ner! Sluta vara en bortskämd snorunge liksom ;)
Men det kommer ju verkligen i vågor. Jag kan lika gärna ha gått ner ett kilo imorrn liksom. Men men, som sagt det går ju åt rätt håll i alla fall :) 

Idag ska jag panta alla mina tomma energidryck-burkar haha! Uppdaterar sen hur mycket det blev ;D Sen ska jag jobba kväll. Blir nog promenad till och från jobbet! Är typ pank så har ändå inte råd med buss ^^ Men det är en och en halv timme promenad varje dag. Finfint! :)

Keep going strong

Publicerad 2013-04-11 23:12:00 i Allmänt,

Det är så himla skönt när det verkligen börjar synas! :) När folk kommer fram till en och säger WOW vad du har gått ner i vikt! det är verkligen superkul och hundra pizzor är inte ens värd just de orden då och då :) Bara för att jag vet att jag är där jag var i Lördags, att jag går längre neråt än jag varit förut ni vet, så tycker jag att det syns mer i spegeln haha. För några dagar sen tyckte jag att men nee, va - jag har fan inte gått ner ett dugg. Nu gick jag förbi spegel och bara, wow vilken pingla! hahaha. Ne men det syns på nyckelbenen, på låren och på kläderna! ;) Och ingen mat i världen kan få mig att sluta nu! :)

Och jag tänkte på det idag, om 11 kilo gör så stor skillnad, tänk 11 kilo till! Jag kommer verkligen vara smal!
Min mamma sa idag att; nu är du ju normalviktig! Haha det låter illa, men hon menade på ett snällt sätt :) Då kände jag verkligen att, Nice! Nu för varje kilo som jag går ner kommer jag bli smal. Om jag är normal nu liksom haha. Även om min mamma överdriver lite för att vara snäll också men ;P


Promenader har verkligen blivit nått jag kör med! Så skönt! Kroppen har vant sig med shakesen och promenaderna gör att jag går ner fortare! :) När jag var ute och gick första veckorna höll jag ju på att dö! Hahaha. 

Så, ett lite längre inlägg för en gångs skull ;)

Strawberry!

Publicerad 2013-04-11 19:56:32 i

Jag och min kära mamma var och handlade på Willys idag. Hon är alltid där när hon kommer till stan. Haha, hon gillar billigt ^^ men vi köpte iaf en Nutrilett jordgubb och delade på! :) den var helt okej faktiskt! Godare än choklad, men inget kan slå vanilj för mig iaf :)

Snyggt!

Publicerad 2013-04-11 14:37:37 i

Har städat lite och jag blev så less på Nutrilettkartongerna som står och ser fula ut på diskbänken :p har inte plats för dem någon annanstans :p så jag tog min fina.. låda? och la dem i den :) finfint!

Smycken btw

Publicerad 2013-04-11 13:56:25 i

Haha jag insåg idag vilken jäkla samling smycken jag har! Men det är det jag unnar mig r jag unnar mig saker :p det gör mig extra glad i själen. Vissa shoppar skor (jag har visserligen haft en sån period jag också ;D) andra underkläder. Jag shoppar smycken ;)

Kaffe

Publicerad 2013-04-11 12:48:37 i Allmänt,

Haha så sjukt. Jag har aldrig sett mig själv som en kaffedrickare, och aldrig tyckt att jag varit beroende av kaffe. Men nu (jag har lugnat mig med energidrycken, blev alldeles för många om dagen. Njurarna tar stryk :p) när jag vaknar på morgen är jag verkligen jättelåg. Typ hate my life-låg :p Jag tänker typ, mjaa jag kan ju prova med kaffe. Men det kommer ju inte hjälpa blähu, sen när jag druckit det blir jag asglad och jättepepp! Hahaha! Sjukt ju!
 

Dag 30

Publicerad 2013-04-11 11:24:00 i Allmänt,

Nu har jag kört exakt en månad på kalendern ^^ Fyra veckor och två dagar om man räknar så, men ;D
Som jag trodde har jag gått ner ett kg idag, så nu väger jag lika som i Lördags morse! :) Men alltså det är helt sjukt ovärt ju! Stå still i nästan 5 dagar! Nejnejnej, inget mer supande/bakiskäk för mig inte! Huvva!

Skönt att vara back on track iaf :) Nu kommer jag lätt komma under den där gränsen innan veckan är slut! :)
Ni vet, vikten jag aldrig haft när jag varit så här lång :3 Lycka! :)

Dricker en chokladshake till frukost, jag har inte druckit en sån sen jag började med vanilj, och jag förstår varför. Äckligt :S Men vanilj blir godare med sugrör, det blir inte choklad :p
 

Varma koppen

Publicerad 2013-04-10 23:21:00 i

Ja det blev promenad till och från min kompis :) blev väl totalt en och en halv timme :) riktigt skönt! :) så nu är jag hemma igen, har tagit fyra shakes idag och nu varma koppen och ett glas cola zero :) unnandet fortsätter liksom ;)

Dag 29

Publicerad 2013-04-10 11:31:00 i Allmänt,

Vägde mig imorse och jag väger 1 kg mer än vad jag gjorde i Lördags morse :( Fan att man ska gå upp så mycket när man dricker/äter, och fan att det ska ta så lång tid innan man är på ruta ett igen! Så himla ovärt det! Jag kommer verkligen verkligen inte dricka mer under tiden jag kör med det här. Helt sjukt oinspirerande :/

Jag ska iväg till min kompis idag och hon bor en bit bort. Ska ta och gå till henne, tar väl typ en timme att gå eller nått sånt. Sen gå hem! Så att kroppen kommer igång lite! För det här är ju ej okej :(
Men blir väl som sist jag var ut att jag vägde ett kg mer ena dagen sen helt plötsligt dagen efter var det kilot borta :p Man kan ju hoppas! Men efter idag och mina promenader borde det gå fort ju! :) Får helt enkelt bara bita ihop, för även om det tar tre dagar att gå ner det här kilot så kommer jag ju gå ner det! :)


Soppa!

Publicerad 2013-04-09 23:22:07 i

Idag blev det 10 timmar jobb, 3 st shakes och nu sitter jag med soppa och energidryck <3 så himla gott, idag är jag värd det! :)

Imorrn ska jag väga mig när jag vaknar, hoppas på inte allt för dåliga nyheter :)



Tripping

Publicerad 2013-04-08 20:49:00 i Allmänt,

Sitter och är rastlös och aningen uppspelt! :) Restlös för att jag vill att dessa nedriga, typ 2? 3?, dagar som man står still i vikt efter alkoholintag :/ ska gå förbi! Vill tillbaka till min fina viktnedgång haha :D
Och uppspelt för att jag sitter och planerar pengasparande! Jag och Nats sparar pengar till en USA-resa nu! Ska bli så himla kul! Snygga, smala brudar på shoppingresa! <3 Peppad! :)


Dag 27

Publicerad 2013-04-08 14:43:00 i Allmänt,

Eheheh.. Ja.. Jag som så stort skulle hålla mig från alkohol? VISST! Haha
Jag är verkligen inte en sån som inte kan stå emot alkohol. Jag bryr mig inte så stort. Men jag kände typ inga på kalaset. Mina syskon och deras respektive bara, typ. Så tillslut började jag smutta på lite vodka haha (undvek ju kalorier; cider, öl osv.) meen det slutade ju med att jag blev kalasfull istället och sög i mig massa cider.. Kaffekask också xD Fint! Men men, och som jag misstänkte kunde jag ju inte hålla mig från mat dagen efter. Men jag höll mig i alla fall från att frossa. Jag ville verkligen inte, hade inget sug på det alls. Men jag blev verkligen dålig, så jag var tvungen att äta nått. Så det blev lite mat, men inte mycket :) Men jag ska vänta med att väga mig några dagar, så att jag inte får panik när jag tittar på vågen ;)

Men sist jag var ut var det en Torsdag, sen åt jag Fredagen och sen Söndag morgon vägde jag mig och då vägde jag ett halvt kilo mer än vad jag hade gjort Torsdag morgon. Så jag tror att jag väger mig på typ Torsdag ;)

Men igår kväll var jag back on track! Åt bara på dan, sen en shake på kvällen och idag, ja; Going strong<3

Ja, jag var ju i alla fall duktig när alla satt och vräkte i sig tacobuffé. Jag åt mina salladsblad jag ;)

 
Haha, min ena storebror hade klätt ut sig till blottare haha. Muppunge.



Dag 25

Publicerad 2013-04-06 10:49:10 i Allmänt,

Styggväder! :( Vill ha vår nu! Men men, lite bättre blir ju dagen när man väger sig på morgonen och man har gått ner hela 11 kg! :D På 25 dagar! Pepp! Nu är det bara 1 kg tills att jag väger mindre än vad jag har gjort hela mitt vuxna liv liksom :) Och bara 4 kg till mitt delmål! :) Lyckan! :)

Ikväll ska jag på födelsedagsfest dock, blir svårt att undvika maten tror jag. Men det är tacos och jag kommer äta sallad, gurka och tomat. Bara för att äta nått liksom. Så jag tror inte det är någon fara. Ska inte dricka nått heller :) Så det är nog ingen fara :)


Alltså vafan!

Publicerad 2013-04-05 20:54:53 i Allmänt,

Jag tror att jag har blivit så van från de här första veckorna att tänka att "..jag är hungrig, men jag skjuter lite på att ta shaken så att jag inte sitter hungrig ikväll och inte har nån av mina fem shakes att dricka."
För idag har jag druckit 3 st och klockan är snart 9 på kvällen :S Whatup liksom? haha.
För nu tänker jag likadant, bara det att jag inte är hungrig lika ofta. Så jag tar en shake, sen efter typ fyra timmar är jag hungrig igen och utan att kolla klockan tänker jag att "jag skjuter lite på det.." 
Tog precis min tredje shake nu.. Kan ju inte trycka i mig en till bara för sakens skull liksom..
SKA dricka alla imorrn :p


Haha jag är fortfarande överlycklig över att mina kläder från förra sommaren är så pass för stora! :3 
Kalla mig tjatig, men.. ;)

Kläder

Publicerad 2013-04-05 17:21:00 i

Har provat lite kläder som jag hade förra sommaren. Jag har typ trott att jag var samma storlek i somras som nu. Glatt överraskad blev jag när jag provade kläderna. Den här kjolen till exempel satt tight precis under tuttarna där jag varit smalast. Nu sitter den löst runt magen. HÄRLIG KÄNSLA alltså <3

Going strong!

Ring

Publicerad 2013-04-05 15:10:00 i Allmänt,

Haha, jag läser Kissies blogg varje dag. Jag tycker att den är grym! :)
Men jag såg att hennes missme hade tagit in nya ringar. Jag köpte nyss en likadan fast i silver, för typ 18 kr! :p
Blir spännande att se vad de tar för den ;) Fast jag vet inte, det kan ju vara ett armband de har också ^^

BTW liksom haha (A)

Dag 24

Publicerad 2013-04-05 14:24:00 i Allmänt,

Igår blev en lång dag! Upp 09.00, gick och la mig 02.00 :p Ändå bara fyra shakes! Inte bra.
Men kroppen har verkligen vant sig nu, och jag har börjat dricka för mycket energidryck! Kolsyran gör mig mätt. Det eskalerar verkligen snabbt när man börjar dricka sån skit :p Blir typ 6 st om dagen! ajaj. Men idag ska jag ta alla fem shakes! Måste ju få i mig alla vitaminer osv :)

Igår blev det myskväll med min bästa Therése :) <3 Hon har börjat med Nutrilett också! :)
Så min kompis som jag skrev om igår började med Nutrilett nån dag innan mig, sen började jag, sen började min kompis Malin, sen min mamma haha (hon tyckte att det verkade så effektivt) och nu Therése! :) Härligt, dedikerat gäng! :) Fan vi snygga vi kommer vara i sommar brudar! Smala, brunbrända puddingar haha ;)



 

Instagram

Publicerad 2013-04-04 18:01:00 i

Jag älskar instagram. Haha jag är en plåga verkligen, uppdaterar hela tiden haha. Lovelylookinglouie heter jag :)

Min kompis har precis gjort en fitspiration-insta, fina bilder och hon inspirerar verkligen! :) fithealthyfab heter hon :)

Sol <3

Publicerad 2013-04-04 17:22:36 i

Riktigt skön dag! Jag och Malin skulle egentligen ut och gå men vi satte oss på en bänk och hängde istället haha :)

Jag tar tillbaka det jag sa om att jag inte överkonsumerar energidryck. Har funnit kärleken haha. Men jag ska lugna mig lite. Men det ger en skön mättnadskänsla, så det blir lättare att bara dricka fem shakes om dagen :)

En liten uppdate bara :)

Dag 23

Publicerad 2013-04-04 12:37:00 i Allmänt,

Ååh nu är jag så glaad! :) 10,1 kg på 23 dagar! :D Nu har jag gått ner över 10 kg! :) Har 4,9 kg kvar till mitt delmål nu. När jag når det har jag sagt att jag ska unna mig en dag på stan och äta en räksallad och köpa lite fina nya grejer! :) Är så himla glad att det går åt rätt håll! :)
 
 
 

Dag 22

Publicerad 2013-04-03 15:02:00 i

Gick på stan och köpte en (okej två) Red Bull innan jag gick hem från jobbet. Har typ slutat med kaffe och ersatt det med Red Bull? Tror inte att det är en förbättring.... Sen är jag orolig över att det ska lägga på sig vätska? Har ju inte druckit det så länge så har inte märkt nått än. Men ska väga mig imorrn så vi får se :p
Men nu sitter jag iaf och dricker Red Bull och läser Kickstidningen :p

Kul att jag sitter framför datorn men använder ändå blogg.se-appen btw :p gör jämt så typ :p
Men men, ska snart ta dagens tredje shake! :)

Köpte en snygg ring på stan igår också! Den syns inte så bra på bilden men ;)

Celsius?

Publicerad 2013-04-02 22:22:00 i

Provar Celsius med Malin! Jag tog en Wildberries haha, vilda bär alltså ;) och Malin en Cola. Min smakade väldigt sött tycker jag. Lite blaskig kanske. Men den smakade verkligen bär. Men mer som bärsaft utblandat med vatten. Typ ^^

Aja idag blev det soppa som sista måltiden för dagen. Har gått så mycket idag, blir så hungrig då! Så körde en soppa :)

Willys! ..igen

Publicerad 2013-04-02 12:51:00 i

Haha ledig idag och Malin slutar inte förrän kl 15, såå vad gör man?
Man tar ytterligare en promenad till Willys för att inhandla onödigheter haha! Men det är gott med Red Bull! :) många får problem med mersug när de dricker sockerfritt, men jag har klarat mig från det! :) men jag överkonsumerar inte bara för det :)

Bild

Publicerad 2013-04-01 22:38:00 i Allmänt,

Det här var jag Februari 2011 för övrigt :p Vet inte om det syns sån skillnad? Men jag tycker det iaf! :)

           

nu:

    




Bild

Publicerad 2013-04-01 22:08:05 i

Köpte den här kavajen för nån månad sen. Då var den typ liten och satt inte bra. Nu ser det helt okej ut. Ska nog sy om den till sommarn så att den inte sitter som ett tält då ;) mysproblem <3

Willys!

Publicerad 2013-04-01 19:02:00 i

Jag gillar Willys :)
Jag gillar att ut och gå men det går bara inte om jag inte har ett mål. Eller ut och gå med en kompis och snacka skit :) men att bara helt sonika gå ett varv runt mah hood går inte :p så jag tog och gick till Willys och handlade lite :p allt på stan är ju stängt så haha. (Shopaholic)
Glömde tuggummi dock :/ aja det kommer en morgondag ^^ ledig dag så då blir det kanske en liten promenad och sen second hand med Malin! :)

Dag 20

Publicerad 2013-04-01 14:43:00 i Allmänt,

Efter Torsdagen och Fredagens bravader så har jag stått still i vikt, men vägde mig igår morse och sen nu imorse. 1 kg på ett dygn. Snacka vätska man lägger på sig av mat och alkohol. Sjukt!
Men men, nu känns det som att jag är på gång på riktigt igen :) -8.5 kg (på riktigt den här gången haha ;D) på mindre än 3 veckor då! :) Skönt!

Jag räknade lite på det, och jag gissar på att jag kommer fortsätta i ca 7 veckor till. Men det går fort! :)

Älskar att jag fick sån benig axel på bilden ^^ Tycker att benigt i allmänhet är snyggt. Dock inte knän..?
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela