shakediet.blogg.se

Viktminskning med shakes

Shake 2

Publicerad 2013-05-28 15:15:28 i Allmänt,

Skönt väder! :D Har jobbat och gått en sväng på stan! Nu är jag hemma och har tagit dagens andra shake :)
Snabb-bild när jag gick förbi spegeln! Haha jag blir sjukt ocharmig på bild, men jag tog den för tröjan <3 I totaly love it och jag vet inte varför men aa, jag gillar'n stenhårt :)

Dag 76

Publicerad 2013-05-28 07:41:47 i Allmänt,

2 kg på ett dygn?? Hur är detta möjligt? x) Mest vätska, men shit! Men sen var jag inte hungrig alls på hela dagen så jag insåg på kvällen att jag varken hade ätit eller tagit nån shake på hela dagen x) Snyggt :p Busy day ;p
Nu sitter jag och dricker kaffe <3 och ska dra på jobbet om 20 min :) Det här blir en bra dag känner jag på mig! :D

Sunkig bild haha, men alltså det syns fan på mina ben att jag gått ner nu! Och det är så skönt! Thigh-gap is my goal! ^^

Dag 75

Publicerad 2013-05-27 22:49:35 i Allmänt,

Skön helg! Var ut i Fredags och Lördags, så har gått upp nått kilo men det går jag snart ner igen :) Jag och en kompis har börjat med shakes utan mat nu :) Så nu kör jag absoult bara shakes :) Känner inte att jag fick nått vidare resultat av att inkludera mat i dieten. Man håller vikten men man går inte ner så mycket :p Men ja, nu kör jag stenhårt minst 5 veckor. :) 13 kilo till vecka 34 då jag och min kompis åker utomlands! :)

Jag och min hest igår :) <3 Finväder! 

Helgen

Publicerad 2013-05-23 17:41:09 i Allmänt,

Jag kommer inte blogga nått i helgen, titta in på Måndag så ska jag uppdatera då! :)
Keep strong people! :)

Dag 66

Publicerad 2013-05-18 23:32:31 i Allmänt,

Idag har jag varit ute med en del av familjen på Spring Meet :) Hur fint väder som helst! :) Sen var jag tvungen att jobba :( Men sen åkte vi finbil runt stan. Nu sitter jag hemma, tog på mig hundvaktmys så att jag inte skulle ta mig ut och supa ikväll! ^^ Nyss kändes det som att jag ville ut och dricka och ha kul, men det är inte värt det! Mer värt att vovvemysa :) 

Såklart tänkte jag inte på att ta fler bilder än dessa :S Huur mycket fina bilar som helst, och jag tar på en som bränner gummi? Snyggt.. ;)

Dag 65

Publicerad 2013-05-17 12:16:38 i Allmänt,

Sovmorgon idag med! (?) Måste få bort det, bara för att jag jobbar kväll (inte natt) så kan jag sova till 12? Nej nej, man mår myycket bättre av att kliva upp i 8-tiden. Man gör verkligen det! :) Så imorrn vänder jag på dygnet! :) Men måste ändå upp typ 7-8 imorrn, jag börjar jobba 12.30 och innan det ska jag hinna cruisa med familjen på Spring Meet :) Skulle varit bättre om jag haft ett kvällspass då men men :/
Aja! :) Idag hade jag tänkt sticka ut och springa! Men det är så fint väder ute! Och då är det alltid fullt med folk där jag brukar springa och jag har inte varit ute och srungit på ett år typ, så jag vill vara själv x)
Längre promenad istället! :)

Vägde mig imorse, har gått ner 3½ kg av 4 som jag gick upp! :) Skönt! En dag till så är jag nere där jag var! :)

Jag har även bestämt mig för att ge mig själv en sleavetattoo när jag nått mitt mål med shakes! :) 10 kg to go! :)

Dag 64

Publicerad 2013-05-16 13:08:55 i Allmänt,

Jag bestämde mig för att fortsätta på min dagsräkning, alltså att jag är på dag 64 men att jag har haft ett uppehåll på 8 dagar :p Så när jag tillslut slutar på kanske dag 100 så kommer jag säga att jag hållit på 100 dagar men med typ 3 veckors uppehåll, totalt alltså haha.
Har haft sovmorgon och har precis druckit en shake och massa vatten. Har världens huvudvärk :( Dricker kaffe nu och hoppas att det går över snart ^^
Hade tänkt ut och gå med en kompis idag men det är så tråkigt väder, mulet och blåsigt :/ Ska ju såklart gå till och från jobbet ikväll så lite blir det ju ändå! :)
Vägde mig idag och nu är det bara 1.3 kg kvar till dit jag var för 8 dagar sen! :) Så skönt att det mesta är vätska man har lagt på sig :) 

Dag ???

Publicerad 2013-05-15 13:26:02 i Allmänt,

Hejsan! Haha jag insåg inte att det var så länge sedan jag bloggade! :S Jag har liksom glömt av internet typ! Jag har haft en period nu där jag har tappat allt typ. Varit stressad och mått lite dåligt osv. Har ätit de flesta dagar och jobbat och därefter gömt mig hemma. Ute och druckit några kvällar också! Så har mått dåligt av stress och dåligt samvete! Jag har dock tagit tag i mig själv och kört med shakes i 2½ dagar nu. Så jag är tillbaka på banan efter några veckor förfall ;) haha. Däremot har jag bestämt mig för att jag snart ska börja äta middag. Alltså inte värsta brakmiddagen haha ;) Tonfisk och grönsaker :) Typ 3-4 ggr i veckan. Detta för att jag måste börja vänja mig med att mat är OK och att det är nyttig mat som gäller! Nu när jag kört med shakes och haft en ätardag har jag tryckt i mig jätteonyttig mat bara för att jag kan, och jag måste ju passa på! Imorrn blir det shakes igen. Inte en hälsosam syn på mat! Så därför kommer jag äta nyttig mat några gånger i veckan :) Idag däremot blir det bara shakes :)
Gick upp 4 kg på den här perioden! Inte ok! Har inte vägt mig än men jag misstänker att jag kommer ha gått ner de kilona igen snart :)

Ber om ursäkt över att jag övergav bloggen! Nu ska jag blogga mer! :) Hur går det för er där ute som är duktiga? :)


Ååh

Publicerad 2013-05-08 11:41:25 i

Är på jobbet och det luktar mat från lunchrummet. Riktigt jobbigt! :p men tänker att, det är inte värt det! ^^ ska ta en promenad i solen hem sen och känna mig snygg istället ;)

After work

Publicerad 2013-05-07 22:19:38 i Allmänt,

Idag har det blivit mycket promenader! :) Först in till stan och hem, typ 1 timme. Sen till jobbet och hem, typ 1½ timme :) Skönt! 4 shakes på det :) Känns bra nu. Jag längtar till dagen jag börjar äta och motionera mer. Men jag vill inte att den dagen ska vara innan jag blivit nöjd, dvs 10 kg till! Så jag kör vidare :) Uppskattningsvis 4-5 veckor. Men jag måste ju räkna med att jag brukar falla dit nån dag emellanåt liksom ;) Så det tar ju lite längre tid haha.

Nu ska jag hänga med en kompis :) Good night peeps! 

Dag 55

Publicerad 2013-05-07 10:42:17 i Allmänt,

Goood morgon! Har precis vägt mig, satt i mig morgonshaken och druckit vatten haha ^^ Jag hade gått upp två kg. Men det är ändå inte farligt med tanke på att jag ätit i en vecka :p Typ. Visserligen mer vissa dagar än andra. Nån dag åt jag ju bara gurka, en annan tortellini ;) Haha. Men aja, 2 kg på en vecka kan jag leva med. Jag har gått ner dem lika fort så! :)

Nu drar jag ut på promenad, till min kompis som slutar jobba snart! Får se om vi tar en kaffe på stan! Kände för kaffe nu haha :)

Dag 54

Publicerad 2013-05-06 13:40:01 i Allmänt,

Fan vad tufft det är att komma igång igen! Puuh. Men det är tur att jag vet att jag kan! :) Bara att härda och stå emot maten ^^ Har gått upp några kilo, men har inte vågat väga mig :p Men jag märker lite på byxorna..
Men men! Jag ska väga mig imorrn. Ta tjuren vid hornen haha! 
Ska snart bege mig mot jobbet, om några timmar. Tar en promenad dit och sen hem :) Kommer inte dröja många dagar innan jag är nere på den vikten jag var på innan! :)

Ha en solig dag nu <3 

Godis

Publicerad 2013-05-05 22:10:51 i Allmänt,

Det här kommer vara mitt lördagsgodis framöver! :)
Ska däremot försöka få tag på Lemon Pie istället för Chocolate Shake :)

Dag 53

Publicerad 2013-05-05 21:34:46 i Allmänt,

Har varit ute och gått i solen idag! 
Har lite dåligt samvete, jag som så stort skulle köra på bara shakes! Har ätit typ bär och lättglass i två dagar nu :/ Men det är ju ingen större fara med bären, men glassen! Men men, nu har jag inga ursäkter längre! Ingen mer glass haha. Jag vet ju att jag fixar det här :) Får vänta och se, men men. 
Imorrn blir det jobb, kvällspass. Ska ta mig ut på långpromenad, eventuellt mindre springtur, på dagen! :)

Filmkväll med Mini igår! :)

Jag och Therése åt jordgubbar i solen <3

Promenad :)

Dag 51

Publicerad 2013-05-03 12:05:30 i Allmänt,

God morgon! Haha, typ! Har tagit en mysmorgon och bara druckit kaffe och myst :) Idag ska jag storstäda lägenheten tänkte jag :) Sen ska jag ut och gå. Försöka få med min kompis på lite loppisar och kika runt :)
Men blir skönt med en dag med bara shakes och promenader! :)

Sola ikväll! :D

Haha, trött tjej med morgonkaffet <3

Dag 50!

Publicerad 2013-05-03 00:18:00 i Allmänt,

Åt yttepytte med tortellini idag, ingen större fara egentligen. Men det känns ju inte så bra :/ Känns typ som att man går upp 10 kilo och stannar i vikt i två år haha. Men jag ska köra hela morgondagen med bara shakes! Är ledig så ska ut och gå en sväng också :) Sen på kvällen ska jag belöna mig själv med att gå och sola! :)

Det känns sjukt att säga det men jag blir glad i själen när jag känner att ryggraden börjar synas och kännas! Tycker ju som sagt att magert är snyggt! :) Men till viss gräns? Typ ^^
Men det känns som att ansiktet börjar bli fint ändå! Folk säger att det syns i ansiktet :) Men jag har ändå en bit kvar ;) men ändå skönt att höra :)

Dag 49

Publicerad 2013-05-01 20:33:57 i Allmänt,

Back on track alltså. Känner mig lika peppad som första veckan av dieten! :) När man var glad över att man klarat första dagarna och kände att man klarar allt och verkligen kan se resultatet framför sig! :)
En bild från i Måndags innan jobb! Haha. Kameran lägger på 5 kilo sägs det. Kom ihåg det! ;D

Jobb

Publicerad 2013-05-01 15:03:49 i

Sitter på jobbet. Har lunch, har dragit i mig min shake och smuttar på en powerking haha. Ledig helgen och fredag! Skönt! Jag är tillbaka i mitt vanliga pepp! Haha motiverad och glad med shakesen :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela