shakediet.blogg.se

Viktminskning med shakes

Okej

Publicerad 2013-08-30 09:40:46 i Allmänt,

Jag kan ju iaf konstatera att 2 hg är det jag går ner per dygn :p nu har jag tappat totalt 20.6 kg! Men det är inte bara :) det är inte jättesvårt att hålla dieten nu heller så det är bara att ha tålamod i 6 veckor till så är jag framme sen ^^
Tog lite blåbär till frukost idag, typ 30 kcal :)

Onsdag

Publicerad 2013-08-28 10:49:31 i Allmänt,

Nu är det höst :( träden börjar bli gula och det är 11 grader ute :'( snart börjar min höstdepression :p ne men aa. Iaf, nu har jag gått ner 20.2 kg ;) det går framåt! Pepp! Åt gurka och dipp för nån dag sen så då stannade jag i vikt :/ aja :)

Drack en smoothie för nån dag sen också. Brukar undvika de färdiga shakesen då de innehåller dubbelt så mycket som en vanlig, 200 kcal. Men den här var så sjukt god! :o

Helg!

Publicerad 2013-08-24 13:13:13 i Allmänt,

Igår blev det förfest hos mig :) men jag höll mig nykter! Där ser men verkligen hur motiverad jag är nu! I vanliga fall hade jag struntat i det och "haft kul" istället. Men jag är på den lägsta vikten jag har varit på nu igen (-20kg) så nu går det bara neråt! :D så jag tänker inte sumpa det! :) följde min bakiskompis på affärn ;) köpte en platta sugarfree powerking! ;) värt! (Jag skaa sluta. Sen)

Men hello!

Publicerad 2013-08-23 12:10:47 i Allmänt,

Skillnaden på armarna alltså! :) nu har jag gått ner till det lägsta jag gick ner till innan jag började fuska igen! :) -20kg! :)

Choklad vs. vanilj

Publicerad 2013-08-22 11:05:00 i Allmänt,

Jag har druckit vaniljshaken superlänge, sen typ 5:e veckan jag körde eller nått sånt! Den smakar, enligt mig, lite som sockerkakssmet! Chokladen smakar, dammigt? Aa inte lika god iaf ^^ men jag har börjat dricka chokladen nu ett tag, det för att jag provade en och kom exakt ihåg hur det kändes de där första fem veckorna! Hur glad jag blev hur resultatet, hur jobbigt det var och hur motiverad jag var! Särskilt det sista, och jag är så motiverad nu! :) så jag kör choklad ett tag :)

Morgonsnygg -.- haha. Fetbenen! Men aja, de ska bort :)

Haha

Publicerad 2013-08-21 21:37:51 i Allmänt,

Ful bild! Men jag har fan fått smalare armar alltså. Jag älskar det min kompis sa när vi sågs för några veckor sen "det är verkligen som dag och natt" <3

Augusti 21

Publicerad 2013-08-21 18:10:32 i Allmänt,

Det går bra såhär långt! :) har inte vägt mig nått sen i övik, men imorrn ska jag. Får se hur jag ligger till, men jag borde ha kommit ner till det jag låg på innan jag åkte :) men men. Idag har jag solat och tagit en entimmespromenad :) precis tagit andra shaken idag, blir nog tre st idag :)

Hemma!

Publicerad 2013-08-20 14:12:00 i Allmänt,

Sista dagarna bröt jag! ;p men jag har såklart fortsatt nu när jag är hemma igen! :) så nu ska jag köra 7-8 veckor, sen är jag KLAR. Så kan jag återgå till äta som normalt folk x)

 

Semestern so far!

Publicerad 2013-08-12 00:06:29 i Allmänt,

Nu är vi i Övikoch myser! :) rätt svårt att hålla sig från maten! Men inte omöjligt! :) men jag har sagt det att även om jag inte tränar "tränar" så äter jag middag. Men min egen middag ^^ grönsaker och tonfisk eller bönor och tonfisk :) men vi är ute och gör grejer så det är lugnt x) idag gick vi upp på toppen av Åsberget. Men vi parkerade ganska nära toppen dock :p men motion var det garanterat ;) även när jag glömde mina glasögon när vi hade gått ner en bit och jag sprang upp och hämtade dem! Tungt x) vi ska gå enda nerifrån nån dag också :) eventuellt imorrn :)

!

Publicerad 2013-08-09 12:14:34 i Allmänt,

Bra start på dagen! :) gick till jobbet igår men tränade innan också :) 20 min snabb spinning! Sen promenad hem. 2 shakes. Gått ner 5 hg sen igår :) skönt! Det blir en utmaning nu, imorrn åker jag och min kusin till släkten. Där är det god mat och fika hela tiden :p men den här gången är jag så motiverad så det ska inte vara några problem :) jag kan sträcka mig till min måltid tonfisk+bönor eller gurka och dipp :p men då ska jag ha varit ute och gått innan ^^


Gymmet! :)

Publicerad 2013-08-07 22:02:44 i Allmänt,

Tog en promenad till gymmet! :) körde cykling 20 min och lite roddmaskin :p lagom ju, har inte gymmat alls sen jag började med shakes så :p sen åt jag min fina efter-träning-mat <3 så himla gott! :D

Haha var ju tvungen att ta en cool gym-bild också!

Ja [X]

Publicerad 2013-08-07 14:52:11 i Allmänt,

Ja alltså shit vad snabbt det går att gå ner sånt man lagt på sig av att misskött sig :p jag började ju för nån vecka sen och då hade jag lagt på mig flera kilo, men sen efter att jag började igen har jag ju gått ner alla de kilona igen! Har gått ner 4 kilo på en vecka :p sjukt ju. Men som jag sagt förut, mycket är det ju vätska och vad man än gör kommer man lägga på sig det när man börjar äta igen. Men man kan ju börja äta i lagom fart så att man inte går upp 4 kilo på typ 4 dagar xD menmen, det blir när jag nått målet! :) 55 dagar kvar! ;)

Gymmet senare idag! :)

Hade tråkigt:

Update, hundra år senare :p

Publicerad 2013-08-06 20:00:00 i Allmänt,

Har inte gått ner nått särskilt mer sen sist, nått kilo, men är igång igen och den här gången alltså! Ett slutryck liksom :) har valt en lite nyttigare metod, shakes men lite träning och ett mål mat om dagen! Har valt att köra samma varje dag för att ha större kontroll på det. 100 gr blandade bönor och en burk tonfisk, tot 300 kcal :)
Har semester nästa vecka så det ska bli skönt att bara köra på och sen komma tillbaka till jobbet några kilo lättare :) har fixat en count down app också :)

 
 Har tagit bilderna från en riktigt fin tjej! Blir inspirerad av hennes bilder! http://pegasusunicorn.tumblr.com

 

 Haha mindre kul att scrolla ner och jämföra hennes bild med den på mig haha. 
Men jag är på väg dit! x)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela