shakediet.blogg.se

Viktminskning med shakes

Woops

Publicerad 2013-03-31 23:59:00 i Allmänt,

Insåg precis att idag blev det visst bara fyra shakes! Glömde av en :p Men jag vill inte dricka dem för sent på kvällen heller. Förbränningen blir sämre på kvällen, sen blir jag pigg av dem :p Kom på det vid 11, så too late! ;)
Men men, tar fem imorrn! Det är inte så bra att ligga på 400 kcal per dag ;P Det är liksom lika mycket som i 5 st Mums Mums haha x)

Sugrör!

Publicerad 2013-03-31 21:30:00 i Allmänt,

Jag har börjat med sugrör på allvar alltså haha! Vaniljshakesen smakar typ milkshake sen sparar man disk ;) Haha jag vet, snygg shaker jag hade nu ;) men jag glömde min riktiga hos morsan när jag var där förra veckan. Så den här får duga just nu :p Men jag måste placera mitt sugrörpaket någon annanstans än i skafferiet. Det luktar goda kryddor varje gång jag öppnar det :p Fett jobbigt x)
 

Red Bull!

Publicerad 2013-03-31 21:13:15 i

Jag var på affären med Daniel efter jobbet idag och han köpte massa mat. Så för att ha nått att köpa så köpte jag en Red Bull :p stört att jag alltid känner att jag måste handla när andra gör det!
Men kaffet blev precis klart, så ställer in den här i kylskåpet och tar den sen när jag badar :) nu kaffe! <3

Dag 19

Publicerad 2013-03-31 20:32:00 i Allmänt,

Idag är verkligen en svår dag! Det enda jag ville göra när jag kom hem från jobbet var att ragea frysen och äta upp allt hahaha. Men sen tänker jag på citatet min kompis Natta brukar säga; 
Nothing tastes as good as skinny feels.

Så jävla rätt! Visst det är assvårt att tänka så nu, men om några timmar kommer jag tacka mig själv ^^
Men jag vet ju att det bara är svårt för att jag åt mat i Fredags. Om några dagar kommer det gå lättare igen! :) Nu blir det en kopp kaffe (mörkrost! varför har ingen berättat om det förut!? Nu slipper jag hinka i mig två koppar haha. Det räcker med en ;D) och så ska jag väl försöka hitta på nått vettigt att göra. Jag skulle på bio, men det blev ombokning! Well well, skumbad och musik kanske? Titta i lite klädtidningar :).
Jag saknar att träna lite, men men. Den dagen kommer också ;) Och då lär jag ju inte sakna det lika mycket ;)

           Snyggaste kroppen!? :)

Soppa

Publicerad 2013-03-30 23:28:21 i

Ibland kan jag bli sugen på nått matigt. Så jag gör den här soppan nån gång i veckan :) Ca 100 kcal per portion beroende på hur mycket juice man tar :) det är bara 17 kcal per deciliter! :)
Jag tar:
100 gr Alaskan pollock (65 kcal)
Ca 2-3 dl grönsaksjuice
Kryddor. Jag använder cayenne, chili och curry. Det blir som kryddig tomatsoppa :) mums!

Så idag blev det soppa och film! :)

Hell yea

Publicerad 2013-03-30 17:29:00 i Allmänt,

Okej! Jag och Malin drog ut i Torsdags! Vi hamnade ju på Sibylla på natten men jag åt inget! :) Tyckte att jag var jätteduktig! Tills nästa dag när kroppen bara skrek efter mat! Haha, så det blev en halv fryspizza och en glass!
Men idag är jag såklart back on track och har inte en tanke på mat! :) Ibland går det inte som man tänkt haha. Men ingen mer alkohol tills jag nått mitt mål i alla fall! Det är alldeles för svårt :/
Men men :) Idag är jag ledig, har tagit en promenad med Malin och Foxxy. Vi var på stan en sväng också! En halvtimme innan allt stängde, men jag hann ju såklart shoppa massa ändå... Men jag tänker att jag unnar hellre mig själv det än godis och shit som jag annars hade gjort om jag inte åt shakes! ;)

Nu blir det en chokladshake, kaffe och fönstershopping from home! :) Love internet <3

Ha en bra dag i finvädret! :)




Förresten, jämnför bilden under, bilden jag tog precis när jag började med shakes, med den jag tog idag! Lite skillnad på 8 kg :) Kolla benen till exempel! wowowow :)

Panik!

Publicerad 2013-03-28 12:11:11 i Allmänt,

Haha justja! Jag vaknade imorse med världens ångest!
Jag hade drömt att jag ätit massa mat! Jag vaknade och tänkte neej nu kommer jag gå upp massa i vikt!
Haha ^^ Men jag ska ju ut ikväll, så jag nojar väl över att jag ska fylle/bakiskäka.. Men sist jag var ut, 2:a dagen som jag körde med Nutrilett så klarade jag mig! Typ det svåraste ever :p Särskilt att låta bli att bakisäta!

Dag 16

Publicerad 2013-03-28 09:39:00 i Allmänt,

Känner mig rätt sliten, somnade 1 igår och vaknade halv 9 och var pigg? Men jag tror jag skulle somnat om för jag är fan trött! x) men jag känner mig själv, då skulle jag sova till minst 11 istället :p jaja, vägde mig idag! Vääldigt sopigt måste jag säga, jag har nu gått ner 8 kg. Förut var det 7 och7.5 :p Men men, när önsketänkandet kommer fram får realismen vila I guess haha. Men det känns ju skönt att jag har gått ner 8 kg iaf x)
Men nu senaste dagarna har jag märkt att jag håller 5 hg om dagen. Hoppas det håller i sig, det är en bra fart tycker jag! Lagom! :) Men blir inte less liksom. Nu är det 4 kg kvar till mitt "delmål". Kommer gå så mycket lättare efter de kilona (veckan? ;D) för då har jag kommit till den punkt att så lite har jag aldrig vägt när jag varit så här lång. Om ni fattar vad jag menar? :)

Inspo

Publicerad 2013-03-27 18:09:00 i

De här bilderna har jag som låsskärm på telefonen. Pepp! :)

 

 

Dag 15

Publicerad 2013-03-27 16:16:09 i Allmänt,

Vägde mig imorse. Har gått ner ett halvkg på två dagar, helt okej takt! Men man blir ju bortskämd i början! men jag börjar glömma bort vad jag väger när jag väger mig. Så jag ska börja skriva upp, nu nojar jag över att jag har räknat fel? Att det egentligen är 7.5 kg jag gått ner :/ Men ska kolla imorrn, minns inte vad det stod imorse haha! 
Jag har iaf provar Nutrilett vanilj nu, och fy vale vad go han va! ;D Riktigt mumsig, smakade milkshake! :)
Så ska ta nästa om två timmar, längtar! Haha ;)


Dag 14

Publicerad 2013-03-26 19:09:00 i Allmänt,

Jag har börjat med rutinen att väga mig varannan, ibland var tredje, morgon! 
Då vet jag med säkerhet att jag gått ner liksom ;) Man blir ju så sjukt opepp när man inte gått ner nått! Men hittills har jag gått ner ett kg varannan dag! Så ett halvkilo per dag alltså. Sjukt bra! Tror jag kanske blir lite bortskämd, för så fort kommer det ju inte gå fortsättningsvis! Så jag tror jag ska börja med att väga mig var tredje dag ändå :) Men imorrn ska jag väga mig! :) Men igår morse hade jag iaf gått ner 8 kg12 dagar! :) 

Nu blir det kaffe och kolla på lite kläder! :) Vill så gärna ha den här tröjan, men 250:- kändes lite ovärt. Jag vet av erfarenhet att jag är för lat att skicka tillbaka det jag beställer om det inte sitter bra. Tänker typ bara att "äh det sitter bättre när jag gått ner lite" haha, såå vet inte riktigt! :)

Fin dag!

Publicerad 2013-03-25 22:26:34 i

Idag har varit en rätt bra dag :) jag börjar känna att man tappar lite energi bitvis men det är ju inte så konstigt, kroppen håller ju fortfarande på att ställa om sig :)
Jag har verkligen börjat med kaffe på allvar nu alltså haha. Det första jag gör på morgonen är att sätta på kaffe haha! Vuxenpoäng!
Vägde mig imorse också och jag har nu gått ner 8 kg på 12 dagar! Känns så skönt! Jag har mått dåligt över min kropp så pass länge nu att det är en så sjukt skön känsla att veta att jag gör nått åt det varje minut varje dag! PEPP :) jag fixar lätt mitt mål till sommaren! :D

Kaffe!

Publicerad 2013-03-24 19:35:00 i Allmänt,

Kaffe har verkligen blivit min nya bästa vän haha! Man tappar ju som lite energi när man dricker shakes, men samtidigt blir man mycket piggare? På nått konstigt sätt.. Aja, iaf så dricker jag kaffe för att få en liten energiboost men sen är det ju inga kalorier så istället för att dricka typ vatten eller som jag gjorde förut -cola zero, så dricker jag massa kaffe haha. Sen är det gott med nått varmt :) jag fryser så mycket nu när jag går ner i vikt, sen vill man helt enkelt få i sig nått varmt :)
Sen är det bra för förbränningen ;)
Så mitt dagliga intag ser typ ut så här:
5 shakes
8 glas vatten
8-10 koppar kaffe.

Är det nån mer som trycker i sig två koppar varje gång ni dricker? Det gör jag :p
 

Voot?

Publicerad 2013-03-24 18:34:00 i Allmänt,

Jag trodde inte att det skulle börjas redan nu haha.
När jag bestämde mig för att köra med shakes fram till sommaren trodde jag typ att folk skulle börja klaga efter typ nån månad, typ två. Men redan, de börjar tycka att jag gör fel och att jag kommer bli sjuk typ haha.
Men men, jag vet hur min kropp funkar och självklart kommer jag börja äta mat om min kropp börjar må dåligt! Men jag kan ju säga att än så länge blir allt bara bättre! Inte ont i knän eller fötter som jag brukar få ibland. 


Men men, going strong! :)
 

Morgon!

Publicerad 2013-03-24 10:48:00 i Allmänt,

Jag sov lite längre än vad jag hade tänkt idag!
Ville komma upp vid 9 men blev lite efter 10 haha :p men men! Första shaken för dagen nu då! :)
sen kaffe på det :) kaffe får igång förbränningen! :)
Men sen då så har jag 4 till shakes jag ska äta under dagen.
Men jag funderar på att göra lite soppa eller en varma koppen till kvällen istället:)
aja ha en bra dag på er! :)
 

Kcal

Publicerad 2013-03-24 01:13:00 i

Idag blev det bara 4 shakes, alltså 400 kcal. Lite lite kanske men men ^^

OMG!

Publicerad 2013-03-23 23:24:00 i

Jag kände att min byxor som varit för trånga i midjan ända sen jag köpte dem

och även efter jag "gått in dem" kändes lagom nu. Nästa lite lösa.

Så jag provade mina byxor som satt rätt bra men lite tighta i midjan förut.

Hallå resultat! De är för stora! :D

Going strong!

Publicerad 2013-03-23 22:23:00 i Allmänt,

Jaha nu har jag tagit och skaffat en blogg där jag kanskriva allt om viktminskning och shit,
utan att tråka ut folk så otroligt mycket på min vanliga blogg haha!
 
Jag kände iaf att jag ville fixa en blogg nu när det går så bra :) -7 kg på 10 dagar :D
 
Aja, följ min blogg och min väg mot totalt -27 kg tills i sommar! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela